Ostekagehuset - | Lækreste Petit four, desserter og fyldt chokolade
Bestil lækre cremede desserter, trifli, petit fours m.m. hos Ostekagehuset. Vi laver kvalitetskager og desserter af de bedste råvarer. Bestil her.
22186
page-template-default,page,page-id-22186,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Småt og godt

Hos Ostekagehuset laver vi små delikate desserter, Petit fours og fyldte chokolader. Vi bruger kun de bedste råvarer og tempererer den belgiske chokolade, så den opnår den helt rette smag og konsistens.

Sarah Drømme
Sarah Drømme
Sarah Drømme
Sarah Drømme
Sarah Drømme
Sarah Drømme

Sarah Drømme er den ultimative chokoladenydelse. Den består af en fløjlsblød chokomousse på chokobund med blodappelsin, citron eller passionsfrugt. Den intense chokoladesmag får det perfekte modspil fra den friske frugt.

 

Pris: 35 kr./stk. – ved minimum 5 stk.

Bestil
Trifli
Trifli
Trifli

Forkæl sanserne med den fortræffelige Trifli. Luftig mousse toppet med praline, chokoladestykker og chokoladesauce er perfekt som afslutningen på en lækker middag.

Vælg mellem 4 lækre varianter: Blodappelsin m. chokolade, Rabarber m. jordbær, Passion m. chokolade eller Citron.

 

Pris: 30 kr./stk. – ved minimum 5 stk.

Bestil
Petit Fours
Petit fours
Petit fours

De delikate Petit fours er lavet på kransekagebund med et cremet hjerte af Sarah Bernhard creme og overtrukket med den bedste chokolade.

Fås i varianterne Choko, Mocca, Orange og Nougat.

 

Pris: 15 kr./stk. – ved minimum 5 stk.

Bestil
Luksus romkugler
Romkugler
Romkugler

Vores Luksus Romkugler er lavet på de bedste råvarer. Romkuglerne er overtrukket med belgisk chokolade, hvilket giver et perfekt knæk når man bider i den. Den trøffelagtige midte med den fint afstemte romsmag kalder på endnu en bid, og endnu en bid og…

 

Pris: 20 kr./stk.

Bestil
Bestil dessert

Bestil dine lækkerier på tlf. 27 63 63 37, på Facebook eller på info@ostekagehuset.dk.