Ostekagehuset - | Fødselsdagskage - få en helt unik kage!
Få en fødselsdagskage hvor smag og kvalitet er i top. Vi laver lagkager, chokoladekager og andre typer fødselsdagskager; fx sjove figurkager i 3D! Se mere her.
22303
page-template-default,page,page-id-22303,page-child,parent-pageid-23814,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Fødselsdagskager

Ostekagehuset leverer alt lige fra klassiske lagkager til unikke kager med sukkerprint.

Kvaliteten er i top og vi laver selvfølgelig lagkagebunde og creme fra bunden. Desuden bruger vi sæsonens friske frugt og bær samt belgisk kvalitetschokolade.

Den traditionelle – Lagkage
lagkage
lagkage
Lagkage
Lagkage
Lagkage

Lagkagen er næsten et must til fødselsdagen. Hos Ostekagehuset er lagkagebunde og vanillecreme hjemmelavet – og det kan smages. Vi bruger kvalitetschokolade og de bedste råvarer. Vælg mellem hindbær, passion, mango, nougat, rabarber m.m. Eller prøv den populære Anna Banana med banan og karamel. Vi pynter alle lagkager med sæsonens frugt og bær.

 

Pris: Fra 35 kr./kuvert

Bestil
Den ekstra cremede – Moussekage
Moussekage med solbær
Moussekager fødselsdagskage
Moussekage med appelsin
Moussekager fødselsdagskage
Moussekage med passion
Moussekage

Er du vild med mousse, skal du prøve moussekagen. Den består af en let og luftig mousse på hjemmelavet lagkagebund. Vælg mellem 7 lækre varianter: Hindbær, Passion, Solbær, Solbær-lakrids m. mælkechoko, Chokotrøffel, Blodappelsin og Citron.

 

Pris: 375 kr./12 pers.

Bestil
Den kreative – Fotokage
Figurkager
Figurkager
Figurkager
figurkage
fødselsdagskage
figurkage
Figurkager
Fødselsdagskage
figurkage-  spiderman
figurkage

Giv fødselaren en helt unik og personlig kage prydet med et spiseligt foto af fødselsdagsbarnet selv, familie eller af Disneyfigurer etc. Se mere om fotokager.

 

Pris: Fra 55 kr./kuvert.

Bestil
De små yndige – Cup cakes
Cup cakes
Cup cakes
Cup cakes
Cup cakes
Mini Cup cakes

Cup cakes er altid et hit – også til fødselsdagen. Vælg mellem vanille og chokolade med lækker cremet topping pyntet med blomster.

 

Pris: 15 kr./stk – ved minimum 6 stk.

Bestil
Den altomfattende – Kagebord
Kagebord
Kagebord
Kagebord
Kagebord
Kagebord
Kagebord

Imponer fødselsdagsgæsterne med dit helt eget kagebord. Du sammensætter selv dit kagebord. Fx kan du få et bredt udvalg af cheesecakes, chokoladekage, gulerodskage, moussekager, lagkager, cup cakes, romkugler og meget meget mere. Ring og hør nærmere.

 

Pris: Fra 89 kr./kuvert

Bestil
Andet?

Vi laver det meste på bestilling. Fx kan vi byde på en lækker konfektagtig chokoladekage lavet på kvalitetschokolade. Eller en dejlig krydret gulerodskage. Du kan også få en lækker  jordbærtærte eller cheesecakes i utallige smagsvarianter. Kontakt os og vi finder den helt rigtige fødselsdagskage til dig.

Bestil fødselsdagskage

Bestil din fødselsdagskage på tlf. 27 63 63 37, på Facebook eller på info@ostekagehuset.dk.

 

Vi hjælper dig til den helt rigtige fødselsdagskage!