Ostekagehuset - | Ostekagehuset laver kvalitetskager
Vi har fokus på kvalitet og skræddersyr kagen til dig. Hvad enten du skal bruge en kage til den store fest eller en hyggelig aften, har vi kagen til dig. Se mere her.
22188
page-template-default,page,page-id-22188,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ambitiøst konditori

Ostekagehuset er et lille konditori i København med stor passion for kager. Vi holder det traditionelle konditorhåndværk i hævd samtidig med at vi ønsker at bidrage med nytænkning. Med respekt for det traditionelle konditorhåndværk kombinerer vi det gamle med det nye.

 

Fokus på kvaliteten

 

Vi er specialister i cheesecakes og drevet af en passion for at lave kager af høj kvalitet. Konditorerne arbejder konstant på at forfine teknikerne så kagerne får den helt rigtige smag og konsistens. Fx er vores cheesecakes kendt for at være særligt cremede.

Vores ultimative fokus er på smag og kvalitet. Derfor bruger vi selvfølgelig kun de allerbedste råvarer, kvalitetschokolade og årstidens frugt og bær. Vi kvalitetssikrer hver kage inden de kommer ud.

 

Skræddersyet til dig

 

Vi laver kager på bestilling og skræddersyr kagen, så den passer til dig og dine specifikke ønsker.

Skal du bruge noget helt unikt, så kontakt os. Vi elsker udfordringer og gør alt for at sikre, at kagen bliver lige som du ønsker.

Glade kunder

 

 

Vi er stolte af at have nogle af de gladeste kunder. Ud af 5 mulige stjerner giver vores kunder os 4,9 stjerner på Facebook. Vi sætter pris på din mening – også hvis du synes der er noget, vi kan gøre bedre.

 

> Sig din mening om os

Optimal kundeservice

 

 

Årsagen til vores glade kunder er, udover vores gode kager, at vi gerne går den ekstra meter for vores kunder. Vi yder grundig rådgivning og sikrer os at du får lige præcis det, du ønsker. Ingen hovsa-løsninger eller kompromiser.

Betaling

 

 

Du kan betale med Mobile Pay og Swipp på 27 63 63 37 eller via bankoverførsel til Nordea på:

Reg. nr.: 2130, Konto nr.: 8982 718 873.